“Пузата мама-2013”: знайомтесь, перші учасниці!

Фото ілюстративне

На Рівненщині конкурс краси для вагітних «Пузата мама-2013» продовжує пошуки вагітних учасниць. Минулого тижня організатори повідомили про старт прийому заявок на участь у проекті. Відтак, на електронну адресу конкурсу вже надійшли перші анкети конкурсанток. ЧаРівне.інфо знайомить своїх читачів із першими учасницями конкурсу "Пузата мама".

На Рівненщині конкурс краси для вагітних «Пузата мама-2013» продовжує пошуки вагітних учасниць. Минулого тижня організатори повідомили про старт прийому заявок на участь у проекті. Відтак, на електронну адресу конкурсу вже надійшли перші анкети конкурсанток. ЧаРівне.інфо знайомить своїх читачів із першими учасницями конкурсу "Пузата мама".

Читайте також: КОНКУРС «ПУЗАТА МАМА-2013» ШУКАЄ ВАГІТНИХ!

Для того, аби стати учасницею конкурсу для вагітних “Пузата мама”, потрібно зовсім небагато — лише надіслати свої дані організаторам. Першими, хто це вже зробив, стали майбутні мами з м. Рівного та с. Колоденки.

Одна з них - Годованюк Оксана, яка проживає проживає неподалік Рівного - у с. Колоденка. Про дітей вона знає все, адже працює вихователем у ДНЗ №45 та виховує 6-річну донечку Вікторію. Її термін вагітності складає 28 тижнів. Запорукою свого хорошого настрою Оксана вважає позитивні емоції та усмішку. Саме тому її життєвим кредом є вислів: "Посмішка - найкращий спосіб виглядати прекрасно!"

Іншу учасницю звуть Юлія Бондар. Вона проживає у Рівному. На даний час Юлія - студентка. У свій вільний час захоплюється читанням і збирає власну бібліотеку. Її кредо: "Любов понад усе!". Термін вагітності дівчини складає також 28 тижнів.

Нагадаємо: після того, як закінчиться прийом анкет учасниць, організатори призначать дату кастингів, під час яких вони відберуть вагітних, які допускатимуться до подальшої участі у проекті. У фінальній частині проекту візьмуть участь 12 учасниць – 7 з них оберуть безпосередньо члени журі, а решту 5 буде відібрано шляхом інтернет-голосування у групі конкурсу у соцмережі.

Читайте також: ПУЗАТИХ МАМ У РІВНОМУ РОЗВАЖАТИМЕ ГУРТ “OT VINTA”

Як розповіли організатори конкурсу “Пузата мама”, традиційно усі фіналістки проекту за час участі у конкурсі отримають безцінні та корисні знання та досвід, які неодмінно знадобляться їм у майбутньому: це і різноманітні тренінги, і консультації, і комплексні фізичні вправи, розроблені спеціально для вагітних, і заняття у фітнес-залі та басейні.

- У графіку наших вагітних будуть різномнітні приємні навантаження. Кожна з майбутніх мам спробує себе у ролі фотомоделі, а найприємнішою частиною такої роботи буде своєрідна арт-терапія у вигляді розмальовок животика, - пояснює організатор проекту, керівник рекламно-маркетингової компанії "НеоМарк" Андрій ПРОКОПЧУК. - Разом з тим, аби відзначити не лише тих, хто пройде до фінальної частини, цьогоріч усі без винятку вагітні, які прийдуть на кастинг отримають приємні подарунки.

Взяти участь у конкурсі можуть усі вагітні рівнянки, у яких період вагітності на момент подачі заявки становить від 3 до 7 місяців, незалежно від віку. Для цього їм необхідно надіслати лист-анкету з поміткою “Пузата мама” на електронну адресу конкурсу puzatamama@ukr.net, де треба вказати:

* ПІБ учасниці;

* контактний номер телефону (обов’язково);

* інформацію про себе (місто проживання, вік, зріст, рід діяльності, місце навчання чи роботи, життєве кредо, хобі та зацікавлення);

* термін вагітності;

* наявність дітей (якщо вже є, то вказати їх вік);

* 1 або більше фото (бажано, щоб було видно животик).

Анкети учасниць прийматимуться до 20 березня.

Марина НАЗАРЧУК
 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...