«Пузата мама-2013»: визначено 13 фіналісток! (+ фото)

Фото ілюстративне

У Рівному триває грандіозний конкурс для вагітних «Пузата мама-2013», де беруть участь найактивніші вагітні рівнянки. Відтак, днями стали відомими імена усіх 13 фіналісток, які, власне, й стануть переможницями проекту.

У Рівному триває грандіозний конкурс для вагітних «Пузата мама-2013», де беруть участь найактивніші вагітні рівнянки. Відтак, днями стали відомими імена усіх 13 фіналісток, які, власне, й стануть переможницями проекту.

Нагадаємо, що участь у проекті «Пузата мама» могли взяти усі жінки при надії з терміном вагітності від 3 до 7 місяців. Варто зауважити, що за умовами конкурсу до фіналу мали потрапити 12 фіналісток, проте через палку дискусію членів журі напередодні організатори прийняли рішення піти на поступки і збільшити число фіналісток до 13-ти.

П’ятьох учасниць фіналу наприкінці минулого тижня було обрано шляхом інтернет-голосування. Інших вісім фіналісток днями вже безпосередньо відібрали члени журі.

Попереду у «пузатих матусь» фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки та сам фінал конкурсу. Кожна фіналістка проекту гарантовано отримає позитивні емоції, корисні знання, ексклюзивні фотосесії, сучасні тренінги та модельний досвід.

Зокрема, під час проекту майбутні мами вчитимуться дефіле, працюватимуть з психологами, відвідуватимуть курси підготовки до пологів, плаватимуть у басейні та, звичайно ж, стануть справжніми моделями. Адже ази модельної справи їм передасть директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька, яка і вчитиме майбутніх матусь-фіналісток мистецтва дефіле. А похизуватися своїми новими навиками вагітні учасниці зможуть, вийшовши на подіум під час фінального шоу проекту.

Відтак, на початку наступного тижня стартують зйомки фотосесій для учасниць проекту. Фотографуватиме майбутніх матусь відомий рівненський фотомитець Олександр Харват. Усі відзняті фото вагітних фіналісток будуть видрукувані у повний зріст людини та складуть експозицію відповідної фотовиставки. А ексклюзивний бодіарт для вагітних фотомоделей створить візажист Тетяна Герасименко. 

Фінальне шоу відбудеться у середу, 15 травня, о 18 год. в автомобільному містечку «Автоград» (вул. Пухова, 85) та буде присвячене Міжнародному дню матері. Організатори конкурсу “Пузата мама” обіцяють влаштувати для рівнян грандіозне шоу з багатьма сюрпризами, в якому візьмуть участь не лише майбутні мами, а й найменші моделі - дітки від одного рочку.

Отже, переможницями інтернет-голосування стали:

Олена Ботан
 

Олена - магістр економіки. Нині майбутня мама вже з нетерпінням чекає народження свого першого малюка. Саме тому у вільний час з радістю та любов`ю в`яже маленький одяг для своєї донечки. Також Олена завжди знаходить час на активний відпочинок. Їй подобається відпочивати на природі з друзями та рідними.

Вікторія Фокіна
 

Паралельно з навчанням Вікторія працює медичним працівником у Рівненському онкодиспансері. Майбутня мама обожнює малювати, а також... вболівати! Разом з чоловіком вони відвідують футбольні матчі улюблених команд. Крім того, наша вагітна збирає колекції кумедних божих корівок. Термін вагітності Вікторії - 18 тижнів.

Катерина Юсковець
 

Майбутня мама - костопільчанка, проте вже кілька років дівчина проживає у м. Рівному. За освітою – психолог. Дуже любить дітей, тому після закінчення інституту працювала нянею. Вільний час проводить з користю для себе та майбутньої дитинки. Теперішнє хоббі Катерини - це накопичення знань про те, як стати хорошими батьками, саме тому вважаю, що цей конкурс саме для неї. Життєве кредо дівчини: "Усмішка-найкращі ліки!". Це перша вагітність Катерини, яка з нетерпінням чекає на донечку. Термін її вагітності - 27 тижнів.

Анна Прокопчук
 

Аня проживає у Рівному. Майбутня мама паралельно з роботою встигає ще й навчатись у Хмельницькому національному університеті на хіміка-інженера-технолога. Життєве кредо дівчини: "Дива там, де в них вірять, і чим більше в них вірять, тим частіше вони відбуваються". До вагітності Аня займалася в хоббі-групі студії сучасного танцю "DANCE WAY" і не покидатиме це заняття навіть після народження малюка. Термін її вагітності - 27 тижнів.

Валентина Діжурко
 

Свою професію Валентина вважає покликанням, адже працює дівчина лікарем анестезіологом-реаніматологом у Рівненській дитячій обласній лікарні у відділенні реанімації новонароджених. Її життєвим кредо впродовж вже багатьох років є вислів: ”Стався до інших так, як ти хочеш, щоб ставились до тебе. Якщо ти хочеш, щоб тобі робили добре - роби іншим добро. Якщо хочеш, щоб тобі говорили правду - не бреши іншим. А хочеш, щоб любили - люби всім серцем”. Окрім того, Валентина впевнена, що лише слабка людина вірить в долю, а сильна - у себе! Тому наша вагітна завжди сподівається на себе і завжди бере ініціативу в свої руки! Серед захоплень дівчини - туризм, в’язання, читання художньої літератури, а також поповнення власних «лікарських» знань. Термін її вагітності - 27 тижнів.

А ось список 8 фіналісток за результатами голосування журі:

Тетяна Прокопець
 

Тетяна має неабиякі таланти. Окрім нарощування нігтів, вона ще й займається декупажем. Її девіз по життю: "Все було, є і буде добре!". Термін її вагітності - 5 місяців.

Ольга Заваліна
 

На даний час Ольга повністю присвячує свій час коханому чоловікові. Між тим, майбутня мама полюбляє вишивати та читати різноманітні книги. Її життєве кредо: "Моя сім’я - найбільший скарб".Термін вагітності Ольги - 25 тижнів.

Юлія Дегтярьова
 

Юлія працює медичною сестрою приватного діагностичного центру "Валео". Її життєвий девіз: "Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими!" Юля виховує чудового синочка Глібчика, якому 4,5 років. Термін її вагітності - 4 місяці.

Ольга Романчук
 

Майбутня мама працює юрист-консультом у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. Віктора Поліщука. Її життєве кредо: “Будь оптимістом!” Крім того, Ольга захоплюється вирощуванням квітів, рослин, любить вишивати та обожнює грати на фортепіано! Термін її вагітності - 15 тижнів.

Євгенія Ференчук
 

Євгенія переконана, що сила будь-якої міцної родини - у дітках. Майбутня мама каже, що сенс її життя – це її діти, а її сім’я - це рушійна сила, яка змушує дівчину ставити перед собою цілі і досягати їх. Саме тому у її родині вже є троє малят: 8-ми, 5-ти та 3-х рочків. Зараз Євгенія перебуває на 14 тижні вагітності та очікує на четвертого малюка.

Ганна Лазарчук
 

Для того, аби кожен знав свої права та як ними користуватись, наша майбутня матуся вирішила обрати професію адвоката. За словами Ганни, саме з цим пов`язаний такий вибір. Дівчина каже, що їй подобається допомагати людям відновлювати та захищати їх порушені права. Її життеве кредо: "Кожен в житті заслуговує на шанс та допомогу". Також Ганна, як і кожна українська жінка, любить куховарити, співати та вишивати. Термін її вагітності - 25 тижнів.

Анна Дідух
 

Аня навчається в Рівненському державному гуманітарному університеті. Серед її захоплень: плетіння бісером , декорування подарунків живими квітами, слідкує за новими тенденціями декору та читає сучасну літературу. Її життєве кредо, каже Ганна, складається з тисячі маленьких частинок, що тісно переплітаються з Коханням, Дружбою, Надією, Вірою і в той же час з дійсністю. Термін вагітності Анни - 32 тижні. У неї вже є син Артем, якому 1 рік і 3 місяці.

Ірина Манько
 

Ірина, окрім професії бухгалтера, має досить творчі захоплення. У вільний час Ірина робить вироби з бісеру та вишиває. Також полюбляє виїзди з друзями на природу та плавання. На її думку, саме такі заняття неабияк підвищують настрій, а відповідно, і самопочуття. Її життєве кредо: “Ніколи не здаватись і рухатись вперед!". Термін вагітності Ірини - 3 місяці.

Марина НАЗАРЧУК

Фото - Марини ХУДАНІЧ

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...
  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...