На Рівненщині бізнесмени та працівники ДАІ проводять час на полі

Фото ілюстративне

19 вересня на стадіоні села Карпилівка Рівненського району відбувся Чемпіонат 2014 року з футболу під назвою «Вектор безпеки».

Рівненські бізнесмени  та працівники ДАІ проводять спільний час на футбольному полі.  

Так, 19 вересня на стадіоні села Карпилівка Рівненського району відбувся Чемпіонат 2014 року з футболу під назвою «Вектор безпеки». На спортивному майданчику в запеклій спортивній боротьбі зійшлися аби визначити найсильнішу три команди: співробітників Головного Управління ДСНС, Управління ДАІ УМВС області та підприємців міста Рівного.

Змагання з футболу такого рівня серед команд різних бізнес-організацій, рятувальників та правоохоронців започатковано керівництвом обласного управління ДСНС та проводяться вперше. Розпочався футбольний турнір із виконання Державного гімну України та вшанування пам’яті загиблих за Україну.

Нав’язавши суперникам свій стиль гри, практично з самого початку турнірну таблицю очолила команда рятувальників „Рівне – 112”, яка впевнено перемагала суперників у півфіналі та фіналі. До складу команди Служби порятунку увійшли співробітники Головного управління та Рівненського міськрайонного управління ДСНС. Стороньому спостерегачеві годі було б і зрозуміти, що у футбол грають не професійні спортсмени, адже рятувальники „перекваліфікувалися” на футболістів дуже вдало та продемонстрували усі спортивні та особисті якості, необхідні для успішної гри. Пристрасті на полі вирували неабиякі. Команди змагалися, не жаліючи ні себе, ні суперника. Впродовж усього турніру команду „Рівне – 112” підтримувала численна група колег–вболівальників на чолі із керівництвом ГУ ДСНС та ДАІ.

Родзинкою турніру став фінальний поєдинок рятувальників із збірною командою підприємців. Незважаючи на високу професійну майстерність суперників, рятувальники постійно домінували у грі і врешті решт зуміли перетворити свою перевагу на 3 забитих м’ячів. По завершенню матчу суддя зафіксував кінцевий результат – 3:1 на користь ДСНС. В урочистій обстановці переможці отримали кубок Чемпіона. Всі учасники турніру отримали почесні грамоти та медалі.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук вітаючи переможців футболу зазначив: „Фізичний гарт завжди був одним із приоритетів у підготовці працівників ДСНС. Спортивні досягнення та традиції рятувальників області із року в рік множаться, до перемог у Всеукраїнських змаганнях ДСНС України з боротьби самбо та гирьового спорту в особистому заліку, добавилась ще одна почесна загальнокомандна перемога. Мета сьогоднішнього турніру одна - залучення всіх бажаючих до систематичних занять футболом, піднесення іміджу учасників турніру, визначення здібних футболістів та найкращих команд області”.


ГУ ДСНС України у Рівненській області


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...