Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію

Фото ілюстративне

Збірна команда клієнтів ПриватБанку стала найбільш представницькою українською делегацією на ЧС 2014 року.

 Збірна команда клієнтів ПриватБанку стала найбільш представницькою українською делегацією на ЧС 2014 року. Як повідомили в ПриватБанку, всього до складу його футбольної збірної увійшли 92 клієнта банку, що стали переможцями різних акцій офіційного українського банку ЧС 2014 в партнерстві з Visa.

"Ми стали офіційним українським банком ЧС-2014 в Україні для того, щоб разом з нашими партнерами платіжною системою Visa дати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, - каже перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. - Наші футбольні акції стали унікальний шансом в Україні потрапити до Бразилії і особисто побачити зірок світового футболу ".

Самими численними й активними учасниками збірної команди банку на ЧС 2014 стали вкладники - переможці спеціальної футбольної акції "Чемпіон", що стартувала в грудні 2013 року. Серед всіх вкладників банку, які відкрили депозити з грудня 2013 по квітень 2014 було розіграно 20 комплектів путівок до Бразилії на матчі футбольної першості.

"Хочу побачити легендарний у світі стадіон, подивитися на цю юрбу в 280 тис.чол., З ними покричати« Оле-Оле-Оле-Оле », відчути атмосферу футболу світового масштабу. Хворіти збираюся за Францію, а там подивлюся, хто покаже більш професійний футбол, - каже перед відльотом до Бризилія один з переможців "Чемпіона" Дмитро Скидан із Запоріжжя. - Коли я зареєструвався на сайті ПриватБанку для участі в акції, то наступного дня прийшов на роботу і пожартував над колегою, нібито я вже виграв поїздку до Бразилії. Це тоді був жарт, але як бачимо, і в реальності вийшло! Я оформив депозит в кінці року, як завжди, коли банки пропонують великі процентні ставки ".

Ще одній учасниці футбольної збірної клієнтів ПриватБанку, Оксані Плисці з Обухова поїздку до Бразилії подарував її тато, активний вкладник і клієнт банку. "Я звичайно, відразу не повірила виграшу. Подумала, що це розіграш якийсь! - Згадує Оксана Плиска. - Дуже рада, я люблю дивитися такі грандіозні футбольні чемпіонати ".

До учасників "чемпіонської" збірної ПриватБанку на мундіалі в Бразилії приєднався і киянин Віктор Вольга, який став переможцем "авіаційної" акції ПриватБанку і Visa. За умовами акції виграти поїздку на головне
футбольна подія року могли клієнти банку, які здійснили покупку квитка на літак через Приват24 по карті Visa з 1 листопада 2013 року по 30 квітня 2014р.

«Я користуюся послугами ПриватБанку з 2005 року, і ніяк не очікував, що купуючи квиток на літак, я зможу виграти поїздку на Чемпіонат світу з футболу в Бразилії. Квиток через ПриватБанк я придбав вперше, і тепер розумію, що це не тільки оперативно і зручно, - каже Віктор Вольга. - У наш важкий час не кожна компанія може порадувати своїх клієнтів такими призами. Я дуже вдячний ПриватБанку за те, що зможу побувати на головному футбольному подію року! ».

ПриватБанк в партнерстві з VISA став Офіційним українським банком ЧС 2014, що дозволило клієнтам найбільшого українського банку стати учасниками бразильського чемпінату світу з футболу. Крім путівок на Мундіалі, ще більш 1500 призерів акцій Приватбанку і Visa отримали на пам`ять про головне футбольній події року спортивні подарунки з сімолікой ЧС 2014.

 

 ліцензія НБУ №22 від 05.10.11р.

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Рівненські медики екстренки розповіли про чергову успішну реанімацію

    18 03 2024, 20:34
    17 березня в 11:05 на лінію 103 надійшов виклик від 71-рі...
  • На Сарненщині сталася смертельна аварія

    18 03 2024, 19:27
    Внаслідок ДТП загинув пасажир легковика.
  • Двоє костопільчан зберігали психотропи

    18 03 2024, 18:26
    Їх викрили поліцейські.
  • На Рівненщині повідомлено підозру чоловіку через незаконний промисел бурштину

    18 03 2024, 17:33
    У помешканні 44-річного мешканця села Кухітська Воля слід...
  • На Сарненщині вчергове виявили незаконних бурштинокопачів

    18 03 2024, 17:02
    Всюдихід, мотопомпи та бурштин: старателів під час незако...
  • «Буде двічі більше хороших «ванюшек, альошек і нікалаш»: потрібні донати на дрони

    18 03 2024, 16:33
    У Рівному волонтери виготовляють дрони. «Залізних пташок»...
  • Рівне проведе в останню путь 21-річного воїна «Каркаде»

    18 03 2024, 15:41
    Він міг би продовжувати вчитися, вести боротьбу через мис...