«Дубок»- секрети успіху і відкриття унікального салону меблів у Рівному

Фото ілюстративне

Сьогодні ми спілкуємось із засновником і співвласником мережі меблів «Дубок» Віталієм Бєлєньким.

Сьогодні ми спілкуємось із засновником і співвласником мережі меблів «Дубок» Віталієм Бєлєньким.

Розмова піде про те, як інтернет магазин меблів став меблевою мережею, як використати несприятливу економічну ситуацію на свою користь, про відкриття 1 серпня єдиного меблевого салону у Рівному з інтернет цінами і навіть про філософію бренду.

Пане Віталію як взагалі вплинула економічна ситуація у країні на Ваш бізнес? Зростання курсу долару, цін на пальне, зниження купівельної спроможності населення?

- Все це так- це реалії нашого життя і від цього нікуди не дінешся. Але ж ми самі створюємо свою реальність-можна скласти руки, економити на рекламі, сервісі, персоналі, сісти, жалітись на владу і очікувати кращих часів що і робить значна частина бізнесу, а можна використати цей час для нарощування об’ємів продаж і збільшення долі ринку.

Як саме. Поділіться?

- Дуже просто. Поділюсь секретом). Наприклад у кризові часи сегмент B2B стає більш гнучким і лояльним, зокрема можна домовлятись за кращі цінові, сервісні умови з компаніями-партнерами, наприклад з логістичними компаніями- які розробили для нас спеціальні цінові преференції, з виробниками меблів- за додаткові знижки,адже у долі продаж їхньої продукції ми займаємо вагоме місце, про пріоритетні права продажу у регіонах, спільні рекламні акції та інше. Є можливість значно скоротити витрати по оренді- адже багато фірм згортають свій бізнес і з`являються нові площі, і водночас не припиняти рекламну і маркетингову активність, а робити її більш виваженою, оптимізованою і цільовою. До того ж на ринку праці з’являється багато «скорочених» працівників,- найкращих з яких ми відбираємо у нашу команду.
У результаті ми отримуємо більш ніж конкурентні ціни на меблі у «Дубок» + пропонуємо для наших клієнтів кращий сервіс, що і дозволяє нам у нелегкі для бізнесу часи не скорочувати об’єми продаж, а збільшувати, і з оптимізмом дивитись у майбутнє.
З іншого боку люди стараються максимально зекономити на покупках, знайти оптимальні для себе пропозиції, при цьому зберігаючи високі вимоги до якості продукції і сервісу- доставки, зборки, гарантії, зручності покупки. Всі ці фактори сприяють тому, що мережа меблів «Дубок» успішно розвивається, реагує на виклики часу і все більше людей стають клієнтами компанії.

Що до речі з сервісом? Під час останньої бесіди ви говорили про певні труднощі у цьому плані.

- З приводу сервісу скажу, і таке часом трапляється, у разі виникнення можливих проблем наш клієнт не почує-зверніться до виробника, розбирайтесь з перевізником, це не наші проблеми. Проблеми клієнтів стають нашими- і ми вирішуємо їх, від часу коли клієнт оформив замовлення товару, до моменту доставки і встановлення меблів. Для вирішення таких питань у «Дубок» був створений новий відділ- сервісу і рекламацій.
З інших аспектів роботи- ми удосконалили і зробили максимально простим і зручним наш сайт www.dybok.ua, поставили мінімальну передоплату на більшість меблів 10%. Безкоштовна доставка стала можливою не тільки по м.Рівне, а також у Костопіль, Сарни, Кузнецовськ, по Україні діє безкоштовна доставка у регіони.
Спеціально для людей, які перед здійсненням покупки хотіли б побачити «вживу» меблі і підібрати кольори, фасади, матеріал, фурнітуру і т.д., а також поспілкуватися з продавцем-консультантом, ми розвиваємо мережу міні-салонів по Україні. У Рівному він до речі працює по вул.Відінській 1Б, ТЦ Гранд+,відділ №67.
Враховуючи складну фінансову ситуацію і недостатність готівкових коштів у населення ми запровадили для наших клієнтів можливість придбання меблів у Розстрочку 0% на 6 місяців без переплат і прихованих комісій. Усі банківські витрати ми взяли на себе-на покупці меблів у розстрочку наш клієнт не переплачує. Ми клієнтоорієнтована компанія і задоволений клієнт для нас - це не порожні слова, а філософія роботи компанії.

Cлоган компанії «Дубок» – Меблі без переплат. Що Ви розумієте під цим? і чим відрізняєтесь від конкурентів?

- Головна перевага яку отримують наші клієнти- відсутність переплат- як за товар, так і за сервіси.
Ми пропонуємо кращі ціни на меблі- за рахунок економії на складах і логістиці- у нас є власні склади, найнижчих гуртових цін на продукцію від виробників, відсутності масштабних і затратних рекламних кампаній.
Ми робимо безкоштовну доставку по м.Рівне, а також у Костопіль,Сарни, Кузнецовськ, в інші населені пункти- за обґрунтованою ціною, завдяки наявності власного транспорту.
Ми затвердили мінімальні тарифи по зборці –у нас є штатні кваліфіковані працівники.
При купівлі меблів у розстрочку клієнт не переплачує- ми взяли на себе оплату банківських комісій і відсотків.

А які ще секрети ведення бізнесу від «Дубка»?

- Пам’ятати про те, що моральні принципи можуть і повинні реалізовуватись у сфері бізнесу, хочеться щоб бізнес повернувся обличчям до людей і вимірювався не лише кількісними показниками і статистикою. Я, як менеджер, намагаюсь не забувати про відповідальність, взаємодопомогу, доброзичливість, людяність у відносинах з підлеглими, з повагою ставитись до партнерів і конкурентів. «Дубок» намагаєтьсь бути соціально орієнтованим бізнесом- є партнером нашого найбільшого ВУЗу- НУВГП- ми меблюємо радіо-рубку студенської ради, підтримуємо сімейні цінності- зокрема є партнером сімейного клубу «Пузата мама», опікуємось тваринами у Рівненському Зоопарку.

Який сюрприз «Дубок» готує для рівнян незабаром? Розкажіть про новий унікальний салон меблів, який Ви плануєте відкрити.

- 1 серпня ми плануємо відкриття, у самому центрі нашого міста, салону меблів нового формату, який буде поєднувати переваги інтернет-магазину- низьку ціну, таку як у інтернеті і переваги традиційного салону- з можливість побачити меблі вживу і отримати консультацію продавця на місці продажу. Ми відкриваємо новий салон для того, щоб стати доступнішими для ширшого кола споживачів.
Користуючись нагодою хочемо запросити 1 серпня рівнян і гостей міста на відкриття нового салону меблів «Дубок», єдиного салону у м.Рівне з інтернет-цінами на меблі, за адресою м.Рівне ЦУМ, 2 поверх.
У період з 1 по 10 серпня, з нагоди відкриття, рівнян очікує грандіозний розпродаж меблів за цінами ще нижчими ніж на сайті dybok.ua, можливість підібрати готові рішення по меблюванню вашої квартири, спеціальні брендовані зони від наших постачальників. Приходьте і купуйте меблі у новому салоні «Дубок» без переплат.

 

 

 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині судять афериста, який «продавав дрова»

    29 03 2024, 14:31
    Жертвами афериста упродовж майже тижня стали 13 жителів Р...
  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.