Чим закінчиться військове протистояння в Україні?

Фото ілюстративне

Рівненський астролог спрогнозувала майбутнє України, бойових дій в зоні АТО та долі Криму.

Рівненський астролог спрогнозувала майбутнє України, бойових дій в зоні АТО та долі Криму. 

Збройний конфлікт на сході України триває уже майже чотири місяці. Лише за офіційними даними у період антитерористичної операції втратили життя близько тисячі українських військових та цивільних. Ще майже 1700 поранено. Непроголошена війна принесла горе у кожен регіон України. А про терористичні дії на Донеччині та Луганщині дізнався увесь світ.

Про те, скільки ще триватиме збройне протистояння в Україні та чи поверне вона собі Крим, журналісти «Чарівне.Інфо» запитали відомого на Рівненщині астролога Ірину Кравець. 

Ірино, скільки ще триватиме непроголошена війна між Україною та Росією?

 - Для історії держави ця війна закінчиться швидко. Але, якщо поглянути з людського боку, коли гинуть діти, чоловіки, батьки - здається, що час тягнеться дуже довго. В Україні іде активна війна. Але в той же час, країна набула сильних і впливових друзів. Зараз є межа виживання, але все буде добре. Критична ситуація, у яку потрапила Україна обернеться для неї сильним поштовхом вперед.

Коли припиняться військові дії на території України?

- До кінця літа бойові дії в нашій державі закінчаться. Українці локалізують і переможуть російських диверсантів. Головне – захистити після цього кордон. Усі астрологічні показники вказують на те, що до кінця літа напруга спаде.

Це означає, що невдовзі в Україні буде спокійно?

- На жаль, ні. Спокою не буде ще до кінця року. Далі вестиметься прихована боротьба. Але над Україною є Бог. Він її захищає. Це стає зрозуміло навіть, якщо прочитати знаки. Україна закінчить війну, коли вона виграє інформаційну війну.

Що для цього потрібно зробити?

- Щоб закінчити війну, треба створити інформаційне міністерство, яке напише правдиву українську історію, а не друкуватиме історію, написану Москвою. Має бути своя певна філософія, з якою асоціюватимуть Україну у світі. Адже наша нація має дуже потужні коріння та історію. І це потрібно показати світові. Саме зараз він чекає інформації. Хоче дізнатися, що таке Україна. Коли він буде знати, що собою являє наша країна – війна закінчиться.

За даними експертів, наразі інформаційну війну Україна програє. Скільки вона триватиме?

Інформаційна війна між Україною та Росією може тривати рік, а може й десятиліття. Зараз складаються найкращі умови, щоб подати світу правильну інформацію про Україну. Але з цим треба спішити. Україну чекає великий поштовх і гарний розвиток.

Чи поверне Україна собі Крим?

Крим у Росії на довго. Він повернеться до України після того, як у Росії зміниться влада. Росія – це імперія. І вона обов’язково розпадеться.

У чому, на вашу думку, криза відносин України з Росією?

- Росія ніколи не була для України другом. До тих пір, поки не зміниться керівництво у Росії і поки росіянам не перестануть насаджувати, що українці – їхні васали, доти стосунки не покращаться. Найближчим часом відносини й надалі будуть кризові, загострені. Все це згладиться через багато років. Та все ж, Росія і Україна  братніми народами ніколи не були, і не будуть.

 

Нині напруга відчувається не лише в Україні, але й у світі. Чим це спричинено з точки зору астрології?

- Уже півтори року Сатурн знаходиться в сузір’ї Скорпіона. Це спричиняє суспільно-негативну реакцію на все. Сатурн у Скорпіоні впливає на свідомість людей і викликає агресію на певні події. У такому розташуванні він буде знаходитися ще рік. Потім він зайде сузір’я Стрільця, що призведе до загострення суспільних і владних криз у світі. У 2015 році в багатьох країнах зміниться влада. Через 2,5 років, коли Сатурн увійде у свій знак – знак Козерога, буде більш-менш стабільність.

Які, на вашу думку, повинні відбутися зміни в Україні?

- Останні 10 років політики тільки те й робили, що розділяли Україну. Східнякам навіювали, що вони працюють і годують країну, а західникам – що на сході живуть люди, які нічого не бачили крім Радянського Союзу - роботяги, які бідують. Ця війна змінить повністю свідомість українців. Те, що відбувається зараз – це велика біда, але це й, свого роду, жорсткі ліки для духовності українців. Покищо ведеться мудра політика. Якщо все йтиме так і далі, через 2 роки різкий контраст між тим, що є зараз в Україні, і тим, що буде стане помітним. У нашого Президента є талант вести приховану політику. Розвиток в Україні буде точно. Зараз схід, практично, не буде відбудований, а буде в чомусь зроблений по-іншому.

Рівненщина також зіштовхнеться зі змінами?

- Так, Рівненщину, як частину України, також чекають зміни. Але вони будуть плавними. Як і в усіх регіонах, відбудеться ротація влади.

 

Спілкувалася Ярина ДАНИЛЕНКО
 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...
  • Вночі у 18-річної рівнянки патрульні виявили наркотики

    28 03 2024, 11:58
    Вночі у 18-річної пасажирки авто патрульні виявили речови...
  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...
  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...
  • У Локницькому ліцеї зібрали кошти на «дрон помсти»

    28 03 2024, 09:34
    Колектив КЗ «Локницький ліцей» зібрав гроші на «дрон помс...