Аномальні бабусі

Фото ілюстративне

Всі барви життя ми здатні відчувати в будь-якому віці. Старість – це ще не вирок, її можна зустріти з високо піднятою головою, займаючись тим, що тобі справді по душі, так як це роблять ці неймовірні бабусі, про яких буде йтися далі.

Всі барви життя ми здатні відчувати в будь-якому віці. Старість – це ще не вирок, її можна зустріти з високо піднятою головою, займаючись тим, що тобі справді  по душі, так як це роблять ці неймовірні бабусі, про яких буде йтися далі.

Бабуся-барабанщик

Так назвали одну літню жінку, яка постійно приходила в магазин «Coalition Drum» (штат Вісконсін). Відео з нею заполонило весь інтернет. Шістдсятитрьохлітня Марія Хвісда почала грати на барабанах ще коли їй було 15 років, а з 16-ти виступала з різними групами. У 1990 році вона завершила свою «кар`єру» музиканта.

Бабуся-спортсменка



Едну Шепард в центрі дозвілля (парк Броадмедоус, Мельбурн) поважають усі. В 93 роки вона щодня займається бальними танцями і вправами у воді. На додачу, бабуся ходить на танці в стилі кантрі та займається спортивною ходьбою.

Бабуся з татуюваннями



У віці 99 років Мімі Розенталь вирішила зробити на нозі своє перше татуювання - це був невеличкий метелик блакитного кольору розміром з десятицентову монету. Татуювальник згадує, як бабуся, подивившись на готове татуювання, поскаржилась на маленькі розміри тату.
У 100 років Мімі зробила ще одне татуювання - цього разу на іншій нозі - квітку розміром з доларову монету. Після чого невгамовна бабця вирішила «викарбувати» ще одну, але вже на руці.

Бабусю-тягач звуть Ван Ксіаобей, яка проживає в місті Цзінань (провінція Шаньдун на сході Китаю). У 2006 році тоді ще 72-річна китаянка зубами витягла чотиритонну вантажівку з людьми.


У наступному році вона побила свій рекорд, протягнувши дві вантажівки загальною вагою в п`ять тонн.

Бабуся-дзюдоїстка

Кейко Фукуда стала першою жінкою-дзюдоїстом, якій був привласнений червоний пояс десятого дана. Вона почала займатися спортом ще в часи, коли жінки в Японії повинні були займатися тільки чайними церемоніями і каліграфією.
Коли Кейко виповнилося 21, її запросив засновник дзюдо Дзігоро Кано, щоб вона приєдналася до новосформованої команди по кодокане (особливий стиль). Фукуда навчала інших жінок дзюдо і навіть відкрила власне додзьо (місце для медитацій та інших духовних практик).


Найстарша дзюдоїстка померла 9 лютого 2013 в Сан-Франциско, коли їй було 99 років. Ще за кілька тижнів до смерті вона як і раніше займалася тренуванням.

Бабуся інструктор з йоги



Незважаючи на те, що Бет Кальман вже 83 роки вона як і раніше згинається щосили, щоб продемонструвати користь давньоіндійської дисципліни. Моторна бабуся і справді може виконувати деякі вправи. А з розпущеним волоссям і перловими сережками вона виглядає так само гламурно, як Грета Гарбо в рожевому комбінезоні.
Сорокарічна практика викладання йоги доводить, що присвятивши своє життя цьому заняттю, ви залишитеся гнучким як каучук.

Денис ГРИЩУК
За матеріалами bigpicture.ru


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.