У Рівному відбудеться конкурс молодих виконавців «Твоя зірка-2019»

Фото ілюстративне

Вже наступного тижня, 1 та 2 березня 2019 року, у Рівному у міському палаці культури «Текстильник» пройде Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної пісні «Твоя зірка-2019».

Вже наступного тижня, 1 та 2 березня 2019 року, у Рівному у міському палаці культури «Текстильник» пройде Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної пісні «Твоя зірка-2019».

Конкурс вперше відбувся торік. Тоді він був всеукраїнським і зібрав юних співаків з 9 областей України. Цього ж року масштаб конкурсу збільшився, здобувши статус міжнародного.

Таким чином, цьогоріч у конкурсі змагатимуться діти і молодь від 6 до 25 років не лише з України, а й інших країн. Зокрема, свою участь у фестивалі підтвердили близько сотні сольних вокалістів з 15 областей України, а також з Молдови та Румунії.

Переможців визначатимуть у 5 вікових категоріях:
категорія І (6 – 9 років);
категорія ІІ (10 – 11 років);
категорія ІІІ (12 – 13 років);
категорія ІV (14 – 16 років);
категорія V (17 – 25 років).

 

Оцінювати виступи конкурсантів буде висококваліфіковане та зіркове журі. До його складу увійшли:
Ірма ГВІНІАШВІЛІ (Грузія) – голова журі, музичний продюсер, провідний вокальний педагог відомих зірок шоу-бізнесу Наді Дорофеєвої, Івана Дорна, TAYANNA, Гайтани, ILLARIA, Еріки – MamaRika та Наталії Бучинської, старший викладач, педагог вищої категорії, методист кафедри академічного, джазового та естрадного вокалу Київської Академії музики ім.Глієра;

ILLARIA (Україна) – українська етно-співачка, композитор, актриса, музичний продюсер, викладач Київського інституту музики імені Гліера, засновниця власної творчої студії «Вокальна майстерня Ілларії», володарка премій “Співачка року” та “Фаворити успіху”;

Олег ЛИСІЙ (Україна) – артист і диригент бродвейської театральної компанії «Stage Entertainment», музичний супервайзер «Broadway Dreams», диригент мюзиклів «Cinderella» та «Beauty and the Beast», артист мюзиклу «CHICAGO», бек-вокаліст мюзиклів «Phantom of the Opera», «Бал Вампірів», «GHOSТ», викладач Київської Академії музики ім.Глієра;

Лариса ДОВЯТ (Білорусь) – продюсер, співачка, художній керівник Заслуженого колективу Республіки Білорусь Зразкового театру естради “Капелька”, володарка премії “Жінка року” в номінації “За духовне відродження нації” (м. Брест), директор Мирського будинку культури м.Мир, Республіка Білорусь);
Фестиваль відбуватиметься впродовж двох конкурсних днів. Першого дня, 1 березня, у конкурсі змагатимуться учасники ІІ, ІІІ, ІV та V вікових категорій.

Ольга ДЬЯЧИНА (Україна) – викладач-методист, керівник Народного художнього колективу України «Вокальний ансамбль та студія естрадної пісні “Вернісаж”», директор міжнародного конкурсу-фестивалю естрадної пісні “Вернісаж-Енергофест”;

Людмила ЛОЖКІНА (Молдова) – музичний продюсер, педагог вищої категорії, старший викладач театрального факультету Слов’янського університету (м. Кишинів, Молдова);

Сергій ЮРЧЕНКО (Україна) – Заслужений артист України, соліст ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, викладач, доцент кафедри академічного та естрадного вокалу інституту мистецтв університету ім. Б.Грінченка, актор-вокаліст студії дубляжу “Ле-Дойєн”, соліст популярних телевізійних проектів “Танці з Зірками” та “Танцюю для тебе” на каналі «1+1».

Відтак, журі визначить Гран-прі фестивалю, лауреатів І, ІІ та ІІІ премій та дипломантів у кожній віковій категорії. Переможці будуть нагороджені кубками, дипломами, цінними подарунками та спеціальними призами.

Фестиваль відбуватиметься впродовж двох конкурсних днів. Першого дня, 1 березня, у конкурсі змагатимуться учасники ІІ, ІІІ, ІV та V вікових категорій.

Наступного ж дня, 2 березня, вранці свої конкурсні пісні виконають перед журі учасники I вікової категорії – найменші вокалісти віком від 6 до 9 років. Після цього о 13 год. для усіх учасників фестивалю запальний та пізнавальний майстер-клас проведе член журі, артист і диригент бродвейських мюзиклів, неймовірний Олег Лисій. А вже о 17 год. на гостей та учасників конкурсу чекатиме червона доріжка, урочисте нагородження усіх учасників, а також гала-концерт за участю переможців та зіркових гостей. 

До слова, Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної пісні «Твоя зірка-2019» проводиться за підтримки Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Секретаря Рівненської міської ради Сергія Паладійчука та адміністрації КЗ «Рівненський міський палац культури «Текстильник».

Засновником та організатором Фестивалю є громадська організація «Твоя зірка», а його директором є відома рівненська співачка Марія ЗЛАТА.

«Твоя зірка» – це фестиваль-конкурс для талановитих амбіційних дітей та молоді, які прагнуть розвиватись та мріють про сцену. Це – фестиваль, де зустрічаються друзі. В нас професійне міжнародне журі – провідні вокальні викладачі! Учасниками фестивалю є юні співаки, які є брали участь у Всеукраїнських та Міжнародних вокальних конкурсах та телевізійних проектах, таких, як «Голос. Діти», «Чорноморські ігри», «Яскраві діти України» та інші. Ми вдало провели фестиваль у минулому році. І цього року ми готові зустрічати наших талановитих юних співаків не лише з України! Вірю, що фестиваль «Твоя Зірка» неодмінно стане невід‘ємною частиною культурного жжиття міста Рівного та стане його своєрідною візитівкою! Тож запрошую усіх разом пробудити весну дзвінкими голосами, теплими зустрічами та мегапозитивними емоціями, – каже організаторка Марія ЗЛАТА.

Зазначимо, що фестиваль-конкурс «Твоя зірка» має на меті підтримку талановитої молоді, її духовного та естетичного розвитку, пошук і розкриття творчих здібностей у молодих виконавців, надання стартового майданчика для розвитку їх творчого потенціалу, популяризація та впровадження новітніх форм музичного естрадного мистецтва, а також залучення до роботи над фестивалем висококваліфікованих спеціалістів та фахівців у сфері шоу-бізнесу.


 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.