Бібліотекарі презентували безробітним книжкові новинки

Фото ілюстративне

На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості велика увага приділяється оперативному і повноцінному забезпеченню слухачів навчальними підручниками та посібниками.

При підготовці висококваліфікованих робітників на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості велика увага приділяється оперативному і повноцінному забезпеченню слухачів навчальними підручниками та посібниками.

Днями бібліотекар РЦПТО ДСЗ Антоніна Лисенко побувала на спільному інформаційному заході представників бібліотек Рівного. Організатор - Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека поділився останніми поповненнями книжкового ринку.

«Така співпраця дозволяє постійно оновлювати наші бібліотечні фонди сучасною літературою. Обласна бібліотека має чудові можливості щодо постійного наповнення власних фондів підручників, навчальних посібників та технічної літератури. І ми із вдячністю співпрацюємо, збагачуючи власний досвід та розширюючи кругозір наших слухачів і педагогів», - зазначає Антоніна Іванівна.

Під час зустрічі працівники бібліотеки презентували свої послуги та літературу слухачам РЦПТО – майбутнім косметикам, кондитерам, перукарям, агентам з організації туризму, барменам. Приємно, що із групою слухачів, які навчаються за професією «Агент з організації туризму», було запланована екскурсія до захоплюючого світу книг. Усіх слухачів записали до бібліотеки безкоштовно та видали в користування підручники, які їх зацікавили.

У рамках заходу бібліотекар Рівненського ЦПТО також презентувала електронну бібліотеку навчального закладу, яка нараховує більше 600 найменувань літератури різноманітної тематики.

Діна Мазуркевич, РЦПТО ДСЗ


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.