Як Володимир Хомко відмовляється від своїх слів

Фото ілюстративне

Слова мера Рівного Володимира Хомка про "дерибан" Громадського бюджету обурили активістів. Нагадаємо мова йде про проект із лавками біля обласного музею.

Слова мера Рівного Володимира Хомка про "дерибан" Громадського бюджету обурили активістів. Нагадаємо мова йде про проект із лавками біля обласного музею. Так, під час розмови з журналістом порталу "ЧаРівне.інфо" міський голова сказав таке: 

«…Я не втручаюся в Громадський бюджет. Але там є очевидно пролобійовані активістами речі, щоб роздерибанити частину бюджету. І пан Токарський, як ініціатор, знає про це, але навмисне на це закриває очі, тому він співучасник. У той же час ми будемо підтримувати Громадський бюджет».

"Рада реформ" закликала міського голову вибачитися перед ними, якщо на підтвердження закинутих звинувачень у нього немає підстав. 

Натомість міський голова не знайшов нічого іншого... як звинуватити журналіста у тому, що його "слова були висмикнуті автором" із контексту. 

Володимир Хомко спростовує свої слова. Та намагається перекласти відповідальність за свої слова про звинувачення Андрія Токарського (Андрій Токарський) у «дерибані» коштів Громадського бюджету на журналіста.

Це стало відомо із відповіді, яку надіслав Андрію Токарському міський голова Рівного В.Хомко після того, як ми попросили підтвердити озвучені ним факти «дерибану» коштів Громадського бюджету.

Хоча, раніше жодних претензій до передачі його слів журналістом Денисом Грищуком він не озвучував. Детальніше можете почитати в копії відповіді.

Разом з тим, проблеми з реалізацією проектів Громадського бюджету нікуди не зникли. Тому, ми нагадуємо про відповідальність посадовців міськвиконкому, в першу чергу Управління ЖКГ, за швидкість та якість реалізації побажань сотень рівнян, висловлених у проектах Громадського бюджету.

А міському голові, найнятому на роботу мешканцями міста, радимо так відверто не ігнорувати думку рівнян і прискіпливіше ставитися до «халтури» в роботі своїх підлеглих.

Вкотре нагадаємо міському голові, що його робота, як і робота його підлеглих, оплачена нашими податками і ми вимагаємо ефективного їх використання, - пише "Рада реформ".

Отже, пропонуємо аудіо розмови з Володимиром Хомком порівняти з тією цитатою, яка була написана в статті. ЧОМУ ХОМКО НЕ ПОКАРАЄ САХНЮКА ЗА "АВАНГАРДНІ" ЛАВКИ БІЛЯ МУЗЕЮ?

  

 

 

Денис ГРИЩУК

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...