Як допомогти дитині під час прорізування зубів

Фото ілюстративне

Усі молоді батьки рано чи пізно стикаються з такою проблемою, як прорізування зубів у дітей. Це - одна з найголовніших сторінок в «книзі розвитку» дитини до двох років, поки у малечі не проріжуться усі 20 молочних зубчиків.

Усі молоді батьки рано чи пізно стикаються з такою проблемою, як прорізування зубів у дітей. Це - одна з найголовніших сторінок в «книзі розвитку» дитини до двох років, поки у малечі не проріжуться усі 20 молочних зубчиків.

В одних цей процес починається дуже рано, наприклад, у три місяці, натомість у інших перші зубки можуть з’явитися дуже пізно - аж в рік. Втім, коли зуби все ж починають прорізуватися, ніколи не можна заздалегідь визначити, наскільки довгим і неприємним буде цей процес як для самої малечі, так і для батьків.

Рідко трапляється, коли зубки у немовлят з’являються непомітно і безболісно. Втім, у більшості випадків цей процес є тривалим, болючим і доволі неприємним, що, в першу чергу, супроводжується поганим самопочуттям дитини, вередливим настроєм, примхливістю, неспокійним сном та навіть безсонням. Відтак, саме про те, як полегшити таку ситуацію, і йтиметься у нашій статті нижче.

Якщо у вашої малечі лізуть зубки, ваша малеча капризує і часто плаче через біль у яснах, а ви вже стомилися від недоспаних через це ночей, то, на щастя, нині для таких випадків вже існує супердієвий засіб, з яким ви забудете про усі негативні наслідки від прорізування зубів у вашої малечі.

Йдеться про гомеопатичні гранули з Німеччини під назвою Osanit, дія якого вже перевірена тисячами батьків по всій Європі. Це - комплексний препарат на основі ромашки, активні компоненти якого взаємодоповнюють один одного у своїй дії, а відтак зменшують болісні і неприємні явища під час прорізування зубів. “Озаніт” чудово допомагає зняти біль, охолоджує, заспокоює і живить роздратовані ясна, полегшує загальний стан дитини, покращує сон дітей і, відповідно, батьків теж.

Активні речовини у складі препарату “Osanit”:

  • Ромашка аптечна Д6 - заспокоює і знімає подразнення.
  • Магній фосфорікум С6 - знімає різкий, гострий та колючий біль.
  • Фосфат кальцію D12 - допомагає у випадках, коли прорізування зубів супроводжується рідким стільцем і розлаштуванням роботи шлунково-кишкового тракту.
  • Кальціум карбоникум С8 - прискорює процес прорізування зубів.
  • Фосфат заліза С8 - діє проти лихоманки, діареї, безсоння і неспокою.

Важливо, що “Osanit” має приємний солодкий смак, проте не містить в собі цукру. Його там замінює ксиліт - природний підсолоджувач, який добувають з деревини берези і який не лише позитивно впливає на стан зубів у дітей, а й попереджує виникнення карієсу.

До речі, “Озаніт” можна давати дитині навіть з самого народження, адже вони безпечні, не мають побічної дії і дуже зручні в користуванні. Це зазначають усі мами, які вже випробували чарівну дію цього засобу на своїх дітках:

- Озаніт” - це абсолютний мастхев кожної мами, якщо в дитини ріжуться зубки. Ці таблеточки йдуть у вигляді маленьких кульок. Спочатку я подумала: “Цікаво, як 6-місячна дитина має їх розсмоктати, адже вона ще не розуміє, як це?!” Та виявилося, усе дуже зручно і жодних проблем у споживанні не виникає. Вони наче тануть самі у ротику. Однієї баночки вистачає надовго. Рекомендую цей засіб усім батькам!, - розповідає молода мама, рівнянка Юлія Садовник.

Спосіб застосування цих пігулок дуже простий. При звичайних больових симптомах у дитини можна давати по 8 гранул разово щопівгодини за 30 хв до їжі або через годину після їжі. При дуже гострому болю і при яскраво виражених неприємних симптомах - порушеннні сну, примхливості, неспокої, погіршенні апетиту - можна давати по 8 гранул разово кожних 15 хвилин. Якщо ж у малечі прорізування зубів проходить більш-менш спокійно, але через це дитинка неспокійно спить, то по 8 гранулок можна давати лише перед кожним сном. При цьому радимо користуватися пластмасовою ложечкою, оскільки не бажано допускати контакту гомеопатичних засобів з металом, а також торкатися їх руками.

Варто зазначити, що Osanit” можна придбати лише у Німеччині і Австрії. В інших країнах цей препарат не продається. Втім, у Рівному є офіційний представник цієї компанії, завдяки якому ви можете придбати ці пігулки з безкоштовною доставкою вже сьогодні, не чекаючи довгі тижні на оформлення замовлення і доставку. Для цього вам варто просто зателефонувати за номером 067 170 85 13, оформити замовлення і домовитися про час та місце доставки.

Якщо ж ви мешкаєте у будь-якому іншому населеному пункті України і також хочете придбати для своєї малечі цей гомеопатичний засіб, то представництво у Рівному надішле вам їх поштою або будь-якою зручною для вас службою доставки. Для замовлення телефонуйте 067 170 85 13. Також ви можете купити Osanit в Україні через офіційні спільноти компанії у Facebook та Instagram та замовити їх на сайті osanit.in.ua.

Додамо, що компанія продає 100-відсотковий оригінальний продукт, вироблений і придбаний у Німеччині, а тому гарантує справжню європейську якість і дієвість. В упаковці є оригінальна інструкція на німецькій мові. Ціна за 1 шт. – 350 грн.

- "Озаніт" - це якийсь магічний засіб. За 10 хвилин після нього мій синочок одразу заспокоювався, переставав вередувати, легко засинав і спокійно спав. Препарат справді дуже помічний. Раджу його усім мамам, особливо тим, які через зубки забули про нормальний сон, - ділиться враженнями від препарату молода мама Ірина Голубко.

Для замовлення:

Телефон: 067 170 85 13
Сайт: www.osanit.in.ua
Фейсбук: Osanit в Україні
Інстаграм: osanit_ukraine

*на правах реклами


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівному відкрили дошку пам‘яті загиблому Герою Дмитру Марцинковському

    29 03 2024, 15:00
    Меморіальну дошку відкрили сьогодні, 29 березня, на фасад...
  • На Рівненщині судять афериста, який «продавав дрова»

    29 03 2024, 14:31
    Жертвами афериста упродовж майже тижня стали 13 жителів Р...
  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...