У Рівному запрацював новий сучасний онлайн-сервіс доставки їжі з ресторанів

Фото ілюстративне

Днями наше місто долучилося до найкращого всеукраїнського онлайн-сервісу замовлення їжі зі швидкою доставкою страв Mister.Am. Тож відтепер усі рівняни зможуть смакувати улюбленими ресторанними стравами у будь-якому місці - вдома, в офісі, на природі чи на дачі.

Днями наше місто долучилося до найкращого всеукраїнського онлайн-сервісу замовлення їжізі швидкою доставкою страв Mister.Am. Тож відтепер усі рівняни зможуть смакувати улюбленими ресторанними стравами у будь-якому місці - вдома, в офісі, на природі чи на дачі.

Таким чином, Рівне стало вже восьмим українським містом після Чернігова, Сум, Івано-Франківська, Хмельницького, Житомира, Черкас та Кропивницького, яке приєдналося до цього сервісу.

Новий онлайн-сервіс створений для того, аби користувачі мали змогу швидко і без проблем замовляти свої улюблені страви з найкращих закладів громадського харчування міста не лише без націнок, а й зі знижками, даючи можливість брати участь в крутих акціях.

Завдяки зручній навігації здійснити своє замовлення на сайті дуже просто. Ви просто обираєте бажаний ресторан та улюблені страви з меню - і вже менш, ніж за годину ви отримаєте свій ланч, обід чи вечерю.

Ще однією перевагою сервісу Mister.Am є те, що на його сторінках надана вичерпна інформація про заклад та його ілюстроване меню з детальним описом усіх компонентів страви та актуальними фото страв для оцінки їх зовнішнього вигляду. Також сервіс має зручний пошук за основними категоріями страв - піца, суші, бургери, страви з м’яса чи риби, салати та десерти - усе длятого, аби полегшити вам вибір та зекономити ваш час.

Наразі онлайн-сервіс доставки їжі Mister.Am дає можливість рівнянам замовити їжу з восьми кращих закладів громадського харчування Рівного - ресторанів “Pizza Celentano”, “Техас”, “Колиба”, “Fortissimo”, “Блюz & Jazz”, фастфуду “Крила”, піцерії “На гірці” та пабу “Grill Pub”. І цей перелік буде щоразу збільшуватися.

До речі, долучитися до цього сервісу може будь-яке кафе, ресторан, кав’ярня чи навіть магазин. Для цього на сайті треба просто обрати опцію “Підключити заклад”. Адже Mister.Am корисний не лише для самих споживачів, а й для закладів харчування, оскільки саме вони завдяки сервісу отримують додаткових клієнтів з мережі Internet, не витрачаючи при цьому місць у своєму ресторані без жодних додаткових витрат і ризиків. І навіть якщо ваш заклад має власний сервіс доставки їжі, Mister.Am також стане вам у нагоді, адже стане потужним агрегатором нових клієнтів.

Варто додати, що вартість страв у сервісі Mister. Am повністю відповідає цінам у меню того чи іншого кафе чи ресторану. Здебільшого, оплата доставки по місту до під’їзду чи приміщення вашого офісу становить 35 гривень. А якщо ви бажаєте, аби вам доставили їжу прямо до дверей, то за це вам слід буде доплатити усього-навсього 5 гривень. Втім, доставка може бути навіть безкоштовною. Умови для цього кожен заклад визначає для себе сам, про що ви також можете дізнатися з сайту Mister.Am. Таким чином, клієнт може обрати швидку доставку, самовивіз або завчасну доставку за декілька днів до її виконання, а також розрахуватись готівкою чи безготівково.

До речі, скористатися сервісом Mister.Am можна не лише через сайт, але й за допомогою спеціально розроблених мобільних додатків для iOS та Android.

Тож тепер навіть для найвибагливішого гурмана на сервісі Mister.Am знайдеться найсмачніша пропозиція за найвигіднішою ціною і з додатковими знижками. Відтак, у кожного з нас з’явилася чудова можливість насолоджуватися смачними сніданками, поживними обідами чи розкішними вечерями, незатрачаючи більше часу на їх приготування. З Mister.Am їжа тепер завжди поруч! Переконайтеся у цьому самі!



Проживши в Рівному шість років, я побачив, що нашому місту не вистачає такого сервісу як Містер Ам. Кожного разу коли ми хотіли замовити щось смачне із ресторану, перше з чого треба було починати – це пошук ресторану з доставкою і на це витрачалось багато часу. Та коли одного разу натрапив на статтю в інтернеті про новий проект молодого хлопця з Чернігова, то відразу зрозумів, що це те, що потрібно нашому місту. Через деякий час, коли сервіс Містер Ам поширився на 6 обласних центрів України, я переконався, що треба діяти.

Адже, Містер Ам - це також робота для кур’єрів, додаткові продажі для ресторанів та, звичайно, найперше – якісна, зручна, безпечна та швидка доставка їжі рівнянам.

На останок, маленька порада для наших існуючих та майбутніх клієнтів - для тих хто користується нашим додатком Mister.Am (IOS/Android) при замовленні, буде більше різноманітних акцій, розіграшів та знижок, а також можливість он-лайн оплати, яка буде впроваджена в найближчому майбутньому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соц. мережах facebook.com/mister.am.rivne та слідкуйте за новинами.
Смачного!


Директор Містер Ам Рівне
Тарас Панонько

 

Корисні посилання:

Сайт Mister.Am -www.mister.am
iOS додаток / Android додаток
Facebook Mister.Am Рівне

На правах реклами


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...
  • Вночі у 18-річної рівнянки патрульні виявили наркотики

    28 03 2024, 11:58
    Вночі у 18-річної пасажирки авто патрульні виявили речови...
  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...
  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...