Третє місце - це теж медалі, - рівненський "Верес" зіграв останній домашній матч у сезоні (+фото)

Фото ілюстративне

Рівненський «Верес» сьогодні зіграв свій останній домашній матч у нинішньому сезоні.

Рівненський «Верес» сьогодні зіграв свій останній домашній матч у нинішньому сезоні. Тим самим остаточно забронювавши за собою третю сходинку в турнірній таблиці. Народний клуб та чернігівська «Десна» протягом певного часу йшли пліч-о-пліч, однак сильнішим у цій гонці виявився суперник рівнян. Крім того варто зауважити, що рівненський клуб програв своєму візаві удома з рахунком – 0:2. Нині дистанція між цими командами сягала шести очок, такою ж вона залишилася після передостаннього туру.

Удома «Верес» приймав «Черкаський Дніпро» – команду, що зірок із неба не хапає, проте може дошкулити будь-якому супернику. Варто лише сказати, що із лідерами чемпіонату – з чернігівською «Десною» та рівненським «Вересом» черкащани узяли по чотири очки. «Верес», до речі, взагалі у першому колі був розгромлений із рахунком 3:0. Тому цього суперника аж ніяк не можна було недооцінювати.

У першому таймі надто гострих моментів, як біля одних, так і біля інших воріт не було. Активним у складі господарів був Євген Морозенко – в одному із епізодів небезпечно прострілював у карний майданчик гостей, а в іншому – пробивав по воротах, але вище.

Ще у першому таймі почали розминатися Ростислав Волошинович та Ігор Сікорський. Мабуть, тут старший тренер Юрій Вірт почав розуміти, що рівнянам чогось не вистачає у завершальному етапі. Про що говорив після матчу журналістам.

До слова, гості також намагалися створити небезпечні моменти біля воріт Ільющенкова, але далі пристрілки з далекої відстані справа не зайшла.

У другому таймі «Верес» почав грати більш активно. Чи не найбільша гострота виникала завдяки діям Антона Котляра, який щоразу турбував оборону «Черкаського Дніпра» сольними проходами. Також активними були той самий Євген Морозенко та Ростислав Волошинович, якого Вірт випустив у другом таймі, разом з Дмитренком та Сікорським.

Досить небезпечним був удар Волошиновича. Надіялися вболівальники й на останній спурт господарів, проте команди голів не забили – 0:0. Таким чином рівненський «Верес» завойовує «бронзові» медалі Першої ліги.

На цю честь у Рівному влаштували своєрідне святкування. Вболівальники вигукували футболістам «Молодці!». Усі гравці «Вереса» зібралися для фото на пам`ять, а у руках вони тримали світлини зі своїми рідними. Потім фотографувалися з вболівальниками та роздавали автографи. 

Уже після матчу гравці дякували рівнянам за підтримку, також казали, що старалися перемогти та будуть намагатися це зробити в останньому матчі сезону – у Харкові, проти місцевого «Геліоса».

- У першу чергу ми грали для вболівальників. Хотілося б їм подякувати за те, що були з нами до кінця. Це була остання домашня гра сезону. Звичайно, хотілося б порадувати вболівальників, але, на жаль, так сталося, що зіграли внічию, - захисник «Вереса» Василь Білий.

- Сьогодні була важка гра. Ми грали проти хорошої команди. Сьогодні був, можна сказати, відкритий футбол. Обидві команди хотіли виграти. Звичайно, господарі, можливо, більше володіли м’ячем, але у другому таймі ми, мені здається, контролювали хід поєдинку. На жаль, у нас не виходив останній пас, щоб зробити вирішальний контрвипад. У нас важкий графік, трохи втомилися гравці. Це була п’ята гра на виїзді із шести останніх. Не можна сказати, що нічия з «Вересом» на виїзді – це поганий результат. Думаю, результат справедливий, - головний тренер «Черкаського Дніпра» Вадим Євтушенко.

- Є якесь розчарування, що не зайняли друге місце, не виконали завдання. А взагалі приємно, що вболівальники прийшли підтримати нас. Мені здається, в кінці сезону нам трохи не вистачало, але третє місце – теж медалі. У цьому матчі ми хотіли виграти, порадувати вболівальників перемогою, але надіємося виграти в останньому матчі, - нападник «Вереса» Дмитро Козьбан.

- Хочу сказати велике «Дякую» вболівальникам, які підтримували нас протягом сезону. Ми грали для них та для міста. Всі хлопці молодці. Віддавалися футболу. Ми робили все, що могли. Вважаю, що попри це, результат хороший… У цьому матчі, мабуть, не вистачило завершального пасу, - капітан «Вереса» Сергій Борзенко.

- У першу чергу хочеться подякувати рівненським вболівальникам. Ми дуже раді, що в нас є такі вболівальники, які підтримували нас цілий сезон. Ми хотіли їм сьогодні подарувати перемогу. Я подякував футболістам за самовіддачу, за бажання. Я бачив, що вони хотіли сьогодні перемогти, але не вистачило останнього пасу, завершального удару, над цим будемо працювати… Буде кінець сезону - то зробимо висновки, - старший тренер «Вереса» Юрій Вірт.

Останній матч у цьому сезоні «Верес» гратиме на виїзді, проти харківського «Геліоса», 2 червня.

 

 

Денис ГРИЩУК

 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.