Рівненських вагітних вчили правильно обирати розвиваючі іграшки для немовлят (ФОТО)

Фото ілюстративне

Днями фіналістки цьогорічного конкурсу «Пузата мама -2016» відвідали пізнавальну екскурсію до найбільшого магазину розвиваючих іграшок та книг "Всезнайко".

У Рівному сімейний проект «Пузата мама-2016» поступово добігає свого завершення. За більш, ніж 2 місяці його проведення вагітні рівнянки вже отримали багато корисної, нової та практичної інформації, яка знадобиться їм на шляху до материнства та у перші місяці після пологів.

Показати справжню красу майбутніх мам та надати їм максимум різнобічної інформації щодо народження дитини, догляду за немовлятами та їх всебічного розвитку, а також додати позитиву на пологи – саме з такою метою організатори конкурсу склали для його учасниць насичений графік різноманітних активностей. Вагітні щодня відвідували різноманітні майстер-класи, тренінги, лекції, зустрічі та заняття, де вони дізнавалися про пологи, догляд за новонародженими, особливості грудного вигодовування та як зберегти психоемоційну стабільність, а також активно займаються фітнесом та аквааеробікою і вже неодноразово пробували себе у ролі професійних фотомоделей.

Відтак, днями фіналістки цьогорічного конкурсу «Пузата мама-2016» відвідали пізнавальну екскурсію до найбільшого магазину розвиваючих іграшок та книг "Всезнайко" (вул. Остафова, 3), де майбутнім матусям розповіли про особливості психомоторного та інтелектуального розвитку немовлят, про те, якими мають бути перші іграшки у немовлят, на що слід звертати увагу під час підбору іграшок для дітей та як правильно їх обирати серед такого різноманіття на прилавках тощо.

 

- Цьогоріч ми вперше долучилися до сімейного проекту "Пузата мама". Ми запропонували майбутнім мамам пізнавальну екскурсію по нашому магазину, - розповідає директор магазину розвиваючих іграшок та книг "Всезнайко" Мирослава Бакалець. – Ми розповіли учасницям конкурсу про перші іграшки для немовлят, про зручність використання слінгів, про найпопулярніші світові методики розвитку дітей, а також продемонстрували практичне використання різноманітних розвиваючих іграшок та запропонували різні новинки по творчості, які налаштують майбутніх мам на позитив та гармонію. Хочу у свою чергу подякувати усім вагітним дівчатам, які прийшли до нас на зустріч, за активність та цікавість. І запрошуємо до нас за цікавими іграшками!

 

До слова, у магазині «Всезнайко» можна знайти найрізноманітніші розвиваючі іграшки, ігри та книги, які допоможуть вашим дітям пізнавати цей світ та розвивати свої природні можливості. Вся продукція магазину сертифікована, а відтак там гарантують якість та безпечність іграшок. А ще консультанти магазину завжди радо допоможуть вам правильно підібрати той чи інший товар, а також проконсультують, як гратися та займатися з розвиваючими іграшками. Крім того, в магазині діє постійна система знижок для дітей з особливими потребами, іменинників та новонароджених.

Нагадаємо, що логічним завершенням проекту «Пузата мама-2016» стане грандіозне фінальне шоу, де майбутні матусі дефілюватимуть по справжньому подіуму. Фінал відбудеться вже у середу, 18 травня, о 17 год. у скай-барі «Манхеттен». Його ведучими вже традиційно будуть найзапальніші татусі Рівного – шоумен Андрій Осташ (MC Дюк) та депутат Рівнеради Олександр Курсик.

А ще цього тижня на учасниць «Пузатої мами-2016» чекають екскурсії пологовими будинками Рівного, а також вони і далі продовжують відвідувати заняття з фітнесу та аквааеробіки.

Крім того, завтра, у вівторок, 10 травня, о 12 год. на 3-му поверсі ТЦ «Злата Плаза», що у самому центрі Рівного, відбудеться урочисте відкриття ексклюзивної фотовиставки вагітних в рамках проекту «Пузата мама-2016», на якій будуть представлені кращі світлини тижневої фотосесії від відомих фотографів Євгена Фіщука та Марини Худаніч.

Більше новин проекту шукайте у спецрубриці «ПУЗАТА МАМА» на порталі «ЧаРівне.інфо».

Марина НАЗАРЧУК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...
  • Вночі у 18-річної рівнянки патрульні виявили наркотики

    28 03 2024, 11:58
    Вночі у 18-річної пасажирки авто патрульні виявили речови...
  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...