Рівненські вагітні зайнялись аквааеробікою

Фото ілюстративне

У Рівному проект для вагітних «Пузата мама-2016» продовжує різні активності для майбутніх матусь.

 У Рівному проект для вагітних «Пузата мама-2016» продовжує  різні активності для майбутніх матусь. Цього разу учасниці відвідали заняття з аквааеробіки у Центрі Здоров`я та Краси «АкваРай».

На сьогоднішній день одним з найпопулярніших різновидів гімнастики серед вагітних є аквааеробіка. Фахівці наголошують: це - один з найкомфортніших та найбезпечніших видів фізичної активності, яким може займатися кожна майбутня мама. Адже перебуваючи у воді, вагітна жінка не лише отримує масу задоволення, але й готує організм до майбутніх пологів. Приміром, за словами інструкторів занурення майбутньої матусі під воду, вдих при виринанні, а потім видих у воду - все це відмінний тренінг перед майбутніми пологами.

-  Під час занять поєднуються найнеобхідніші вправи, які допомагають майбутнім мамам зміцнити організм, турботливо підтягнути шкіру, зняти втому та стрес, - розповідає тренер з акваеробіки для вагітних ГО "Мама, тато, я" Катерина Ярославська. - Спеціальний комплекс вправ для вагітних поліпшує кровопостачання до усіх органів, тож малюк одержує більше кисню та поживних речовин. Водночас вода зменшує вагу тіла у 8 разів, завдяки чому вагітні мають можливість без навантажень на хребет та весь організм протренувати всі групи м’язів і підготуватися до пологів. А правильна затримка дихання та грамотна поведінка знадобиться породіллям під час переймів і пологів.

 

Впродовж заняття відбулась і тематична фотосесія учасниць від Valchuk Photographers.

Басейн, де проходять заняття, має зручну аквазону. Також басейн оснащений сучасною системою фільтрації та очистки води, що не створює жодних проблем зі шкірою.

У нашому басейні безпечна та гіпоалергенна вода, яка знезаражується природно завдяки найсучаснішій і найефективнішій багаторівневій системі очистки, - пояснює адміністратор Центру здоров’я та краси "Аква Рай" Ірина Бікус. - Спочатку вода циркулює крізь піщані фільтри та соляний розчин, а потім відбувається знезараження ультрафіолетовими лампами. Завершує нетоксичну дезінфекцію технологія E-CLEAR, яка працює завдяки активному кисню. Саме тому водна гімнастика для вагітних у басейні «Аква Раю» безпечна та корисна.

Майбутні мами під час занять плавали та пірнали, зміцнювали м’язи та «розвантажували» спини, виконували оздоровчу гімнастику та дихальні вправи. 

Нагадаємо, що вагітні рівнянки вже прослухали лекції з підготовки до пологів, партнерських пологів та грудного вигодовування і зустрілися з психологом у Родинному центрі "Сімейка" та та "Радік". Крім того, вони також почали займалися фітнесом у фітнес-клубі "Манхеттен", що у ТРЦ «Manhattan City Hall», та у фітнес-арені "Hotspot", що у ТРЦ "Злата Плаза".

Крім того, в рамках проекту пройшли спеціальні ексклюзивні фотосесії фіналісток «Пузатої мами-2016», яких цьогоріч фотографували професійні і відомі фотохудожники – Євген Фіщук та Марина Худаніч. Кожна з майбутніх мам самостійно на свій смак обирала для себе стиль фотосесії, а команда досвідчених майстрів допомогала втілити цей образ у життя. Фотозйомка відбувалася у фотостудії "Garne Photo" за підтримки інтернет-магазину Garne.com.ua. А ексклюзивний аквагрим на животиках та професійний візаж створювали художник Марія Горуна з фейс-арт студії "Щасливе дитинство" та візажист Катерина Алексієвець.

Окрім того, професійна доула "Яммі Маммі", косметолог Ольга Щербякфітотерапевт Оксана Данилова та практичний психолог  Олена Ярмолюк провели лекції для майбутніх мам.

А ще цьогоріч вперше на усіх учасниць "Пузатої мами-2016" чекає приємна релаксуюча процедура – професійний розслабляючий масаж рук від Масажного кабінету "Aura Room", що у бізнес-центрі на вул. Д.Галицького, 19.

Крім цього, магазин розвиваючих іграшок та книг "Всезнайко" проведе ознайомчу лекцію-екскурсію щодо психомоторного та інтелектуального розвитку дітей та розкаже, на що слід звертати увагу під час підбору іграшок для новонароджених, як правильно їх обирати серед такого різноманіття на прилавках та як максимально сприяти гармонійному розвитку своєї дитини. Також на фіналісток «Пузатої мами-2016» попереду ще чекають зустрічі з гінекологами та екскурсії пологовими будинками Рівного.

Більше новин проекту шукайте у спецрубриці «ПУЗАТА МАМА» на порталі «ЧаРівне.інфо».

 Генеральний партнер проекту:

Ексклюзивний партнер:

 

Оксана КРАВЕЦЬ

Фото - Valchuk Photographers


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.