Рівненських вагітних навчили правильно обирати собі нижню білизну (+ФОТО)

Фото ілюстративне

Днями рівненські «пузаті мами» зустрілися з консультантами по підбору нижньої білизни.

У Рівному учасниці конкурсу для вагітних «Пузата мама-2016» продовжують активно і з користю проводити свій час.

Вони щодня відвідують пізнавальні майстер-класи, зустрічі, заняття та семінари від партнерів проекту. Зокрема, вони вже прослухали лекції з підготовки до пологів, грудного вигодовування, партнерських пологів, зустрічалися з практичним психологом, дізналися від косметолога, як доглядати за власним тілом під час та після вагітності. Також дівчата займаються фітнесом для вагітних та плавають у басейні.

А днями рівненські «пузаті мами» зустрілися з консультантами по підбору нижньої білизни. Зустріч відбулася у піцерії "New York Street Pizza", що на 2-му поверсі ТЦ "Злата Плаза".

Спочатку з вагітними поспілкувалася представниця ТМ «Florange» Ірина Чокан.

Вона розповіла дівчатам про те, на що треба звертати особливу увагу при купівлі білизни, як правильно виміряти свій розмір, скільки комплектів нижньої білизни має бути у кожної жінки, про модні тенденції цього сезону, про новинки ринку білизни та вироби з яких тканин та фасонів найкраще підійдуть для вагітних.

- Я як мама чотирьох дітей з власного досвіду знаю, як воно - бути вагітною. Це особливий період в житті кожної жінки, і саме під час вагітності жінка дуже чутлива до усього - до емоцій, комфорту, різноманітних подразників. Саме тому правильна нижня білизна тут відіграє важливу роль, адже це те, що ми носимо щодня. Це ніби наша друга шкіра - ми її одягаємо, але не повинні відчувати на тілі. Але, окрім комфорту, наша білизна повинна бути також і красивою. Саме це я і пояснювала сьогодні "пузатим мамам". Також я розповіла дівчатам, як правильно визначити свій розмір білизни, адже кожній жінці необхідно знати, як правильно підбирати собі білизну, бо за статистикою лише 15% жінок знають, як це зробити, а від цього залежить наш комфорт і впевненість у собі, - розповіла експерт з підбору білизни ТМ «Florange» Ірина Чокан.

Після того перед вагітними виступили представниці бутіку нижньої білизни для вагітних і годуючих мам, який знаходиться на першому поверсі у Перинатальному центрі.

Учасницям «Пузатої мами-2016» розповіли, наскільки важливим є правильний підбір бюстгальтера для мам, що годують дитину груддю, коли саме вагітним слід вже підбирати собі білизну для годування і чому у цьому питанні поспішати не варто, на що слід звертати увагу при підборі білизни для вагітних та годуючих мам та багато іншого.

- Жінка повинна залишатися жінкою завжди. Вона повинна бути гарною і сексуальною за різних обставин. А під час вагітності, після пологів і особливо в період грудного вигодовування нижня білизна повинна бути не лише красивою, а й зручною і безпечною. Саме така білизна продається у нас. Нині на прилавках важко знайти білизну для годування груддю, щоб вона була красивою і гарних незвичних кольорів. Так от у нас можна знайти не лише добре продумані, зручні бюстгальтери з натуральних тканин, а й красиві, різнобарвні і з мереживом. У такій білизні годуючі мами почуватимуться не лише комфортно, а й сексуально і привабливо, - пояснила власниця бутіку нижньої білизни для вагітних і годуючих мам Оксана Вербецька.

Нагадаємо, що наприкінці проекту на усіх його учасниць чекає грандіозне фінальне шоу, де майбутні матусі дефілюватимуть по справжньому подіуму, яке відбудеться 18 травня о 17 год. у скай-барі «Манхеттен». Дефіле для фіналу вагітним ставитиме відоме у Рівному модельне агентство "ARTmodels". А ведучими фінальної вечірки «Пузата мама-2016» вже традиційно будуть найзапальніші татусі Рівного – Андрій Осташ (MC Дюк) та Олександр Курсик.

Більше новин проекту шукайте у спецрубриці «ПУЗАТА МАМА» на порталі «ЧаРівне.інфо».

Марина НАЗАРЧУК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...