«Пузата мама-2016»: у Рівному стартувало інтернет-голосування за приз у 3 тис. грн (+ФОТО)

Фото ілюстративне

Сьогодні, 19 квітня, на порталі “ЧаРівне.інфо” стартувало інтернет-голосування конкурсу вагітних «Пузата мама-2016» у спеціальній номінації за звання інтернет-переможниці від меблевого партнера проекту – Гіпермаркету меблів «Dybok.ua».

Сьогодні, 19 квітня, на порталі “ЧаРівне.інфо” стартувало інтернет-голосування конкурсу вагітних «Пузата мама-2016» у спеціальній номінації за звання інтернет-переможниці від меблевого партнера проектуГіпермаркету меблів «Dybok.ua». Вона отримає головний приз від нашого партнера – сертифікат на придбання меблів з каталогу сайту www.dybok.ua на суму у 3 тисячі гривень.

ПРОГОЛОСУВАТИ МОЖНА ТУТ

У інтернет-голосуванні беруть участь усі 19 фіналісток конкурсу «Пузата мама-2016», який цьогоріч проходить у Рівному вже вшосте. Усі вони напередодні взяли участь у спеціальній фотосесії від професійного рівненського фотографа Тетяни Годун, яка відбулася у локаціях Гіпермаркету меблів «Dybok.ua», що розміщений у Рівному на 2-му та 3-му поверхах ЦУМу.

Гіпермаркет меблів «Dybok.ua» на цілий день перетворився на справжню фотостудію. Відтак, майбутні матусі самостійно обирали собі локацію та продумували свій лук. Дівчата фотографувалися на ліжках, диванах, м’яких куточках, серед дитячих меблів та біля кухонних гарнітурів, а також поруч із сервантами, за столами та на меблях для вітальної.

- Ми вже кілька років поспіль співпрацюємо з чудовим сімейним проектом «Пузата мама» і є його щорічним партнером. Втім, у попередні роки ми дарували подарунки для відвідувачів фінального шоу, а цьогоріч вирішили підтримати вже самих учасниць, надавши їм можливість виграти сертифікат на 3 тис. грн від «Dybok.ua». Вважаємо, що сертифікат на купівлю меблів буде дуже доречним кожній із майбутніх мам, адже знаємо, що поява у сім’ї дитини несе з собою чималі витрати. Тому хочемо таким чином покращити сімейний бюджет молодим батькам, аби вони могли ще більше насолоджуватися своїм нинішнім «трепетним» становищем і в перспективі – щасливими митями батьківства, - зазначив директор Гіпермаркету меблів «Dybok.ua» Віталій Бєлєнький, який, до речі, є двічі татом чудових донечок.

Нагадаємо, що проект для вагітних «Пузата мама-2016» стартував на початку березня і триватиме загалом 2,5 місяці. Він традиційно присвячений Міжнародному Дню матері і завершиться 18 травня грандіозним фінальним шоу, де і відбудеться урочисте вручення сертифікату від Гіпермаркету меблів «Dybok.ua» його переможниці.

Відтак, віднині, з 19 квітня, інформаційно-розважальний інтернет-портал «ЧаРівне.інфо» спільно з меблевим партнером проекту «Пузата мама-2016» - Гіпермаркетом меблів «Dybok.ua» - запрошує усіх рівнян насолодитися світлими емоціями неймовірних «домашніх» світлин від наших неперевершених вагітних фіналісток і допомогти якійсь із них виграти для себе та свого майбутнього малюка сертифікат на придбання меблів на суму у 3 тис. грн, що, звісно, суттєво зекономить їм сімейний бюджет, зважаючи на їхні неминучі майбутні витрати, пов’язані з народженням дитини.

Отже, закликаємо вас проголосувати за свою улюблену «пузату маму» за цим посиланням. Інтернет-голосування триватиме 2 тижні і завершиться 3-го травня. Відтак, вже 4 травня 2016 року ми оголосимо ім’я щасливої переможниці у спецномінації від меблевого партнера проекту «Пузата мама-2016»Гіпермаркету меблів «Dybok.ua».

ПРОГОЛОСУВАТИ МОЖНА ТУТ


Кожен, за бажанням, може голосувати одразу за кілька учасниць. Віддати свій голос ви можете на нашому сайті, зайшовши у меню «Конкурси» і обравши там тему «Пузата мама-2016»: номінація від «Dybok.ua».

Усі бажаючі можуть голосувати за фото тих учасниць, що сподобалися найбільше, щодня один раз впродовж доби. Тож, віддавши свій голос за улюблених конкурсанток сьогодні, ви зможете проголосувати за них знову вже завтра. Тобто підтримувати одночасно можна одразу кількох дівчат, але за кожну з них можна проголосувати лише по разу за добу.

ГОЛОСУВАТИ МОЖНА ТУТ


УВАГА!!! Важливо!!! ПРАВИЛА ГОЛОСУВАННЯ!!!

Накручувати голоси за конкурсантів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!!! Голоси, які будуть віддані за допомогою сайтів-анонімайзерів або інших сервісів чи програм для накрутки голосів, під час кінцевого підрахунку будуть ВИРАХУВАНІ!!! За грубе порушення цього правила, а також за виявлення неповаги в бік організаторів конкурсу та інших учасників голосування організатори залишають за собою право ДИСКВАЛІФІКУВАТИ учасника.

Будь ласка, будьте чесними та поважайте себе та інших!

ПРОГОЛОСУВАТИ

Отож, бажаємо успіху усім майбутнім матусям та насолоди від перегляду чудових та теплих світлин усім нашим чаРівним відвідувачам!

Марина НАЗАРЧУК

Фото – Тетяни ГОДУН


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.