У Рівному вагітні відвідують щоденні тренування (+фото)

Фото ілюстративне

Учасниці конкурсу "Пузата мама -2016" вирушили на фітнес.

Ще зовсім недавно вважалося, що вагітність – це особливий стан, при якому жінці належить побільше лежати, трохи менше рухатися і їсти за двох. Проте, сучасна медицина докорінно змінила ставлення до вагітності і розглядає її не як «хворобу», що вимагає постільного режиму, а як фізіологічний стан, при якому жінці можна і навіть необхідно рухатися.

Нині особливо популярні види гімнастики, як – йога, басейн, фітбол і фітнес користуються великим попитом серед вагітних жінок.Саме тому, учасниці конкурсу  "Пузата мама" вирушили на фітнес.

Впродовж заняття відбулась тематична фотосесія від Valchuk Photographers.

Заняття проходили у Manhattan Fitness Club. Під наглядом та доречними порадами спеціалістів вагітні рівнянки відкрили для себе позитивний вплив фітнес-вправ.

 

 

На думку багатьох фахівців, фітнес для вагітних дозволяє адаптувати себе і свого майбутнього малюка до майбутніх навантажень під час пологів. Більше того, це відмінний спосіб залишитися бадьорою, активною та здоровою впродовж всієї вагітності. До всього іншого, це чудова можливість поспілкуватися іншими вагітними та обмінятись досвідом.

За словами фахівців фітнес в період вагітності дозволяє тримати себе в тонусі. Та й пологи проходять набагато легше, якщо матуся має треновані м’язи. Так само заняття спортом допоможуть зменшити негативний вплив вагітності на організм – стане краще шкіра, сон, зменшиться дратівливість і нудота.

 - Під час вагітності в міру активні фізичні навантаження позитивно впливають на стан здоров`я не тільки матері, але й дитини, - розповідає менеджер групових програм фітнес-клубу MANHATTAN Юлія Панасюк. - Під час розумно спланованого фітнесу поліпшується кровообіг і живлення клітин, внаслідок чого, отримуючи необхідну кількість кисню і поживних речовин, правильно розвивається плід. Крім того легкі фізичні навантаження можуть позбавити вагітну від ранкових нездужань. У багатьох жінок після тренувань відзначається зникнення проявів токсикозу.

Нагадаємо, що з наступного тижня у графіку вагітних розпочинаються фотосесії. До слова, цьогоріч фотографуватимуть майбутніх матусь відомі фотографи Євген Фіщук та Марина ХуданічКожна з майбутніх мам обере для себе стиль фотосесії, а команда досвідчених майстрів допоможе втілити цей образ у життя. Фотосесії відбуватимуться у фотостудії "Garne Photo" за підтримки інтернет-магазину Garne.com.ua. Ексклюзивний аквагрим на животиках та професійний візаж створять фейс-арт студія  "Щасливе дитинство" та візажист  Катерина Олексієвець.

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у Родинному центрі "Сімейка", а також у центрах розвитку дитини "ЧУДО" та "Радік".

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", косметолог Ольга Щербяк та фітотерапевт Оксана Данилова нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та у фітнес-арені "Hotspot", що на 3-му поверсі ТРЦ "Злата Плаза" а аквааеробіку для них проведе Сімейний центр "Мама, тато, я" у басейні Центру Здоров`я та Краси «АкваРай». А ще цьогоріч вперше на усіх учасниць "Пузатої мами-2016" чекає приємна релаксуюча процедура - масаж рук і ніг від Масажного кабінету "Aura Room".

Генеральний партнер проекту:

Ексклюзивний партнер:

Оксана КРАВЕЦЬ


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...